Paula LaBaredasin bikinit valahtivat alas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalista on tullut vuosien varrella muutamia menestyneitä mallikaunottaria, ja tuorein tulokas on Paula Labaredas. Paula on noteerattu viihdelehdissä esimerkiksi suositun Twitter-bloginsa ansiosta.

Teini-ikäisestä saakka näyttelijäuraa Yhdysvalloissa tehnyt Paula ei ole vielä tehnyt kansainvälistä läpimurtoaan, mutta ura on kuitenkin kovassa nousukiidossa. Paljastuskuvat ovat varma keino päästä otsikoihin, ja nyt Paula onkin tullut vilauttaneeksi peppuaan, kun hänen bikiniensä alaosa valahti alas uima-altaassa.

Portugalilainen Paula Labaredas, koko nimeltään Paula Maria Esteves Labaredas, muutti perheineen Yhdysvaltoihin kaksivuotiaana paremman elämän perässä. Hän oli kuolla lennolla uudelle mantereelle, mutta selvisi lopulta koneessa olleen lääkärin elvytettyä hänet. Paula aloitti näyttelemisen 16-vuotiaana ja muutti myöhemmin perheensä vastustuksesta huolimatta New Yorkiin ja sieltä Los Angelesiin. Viime vuosina Paula on näytellyt muutamissa elokuvissa, eli läpimurto voi olla lähellä.