Popkaunottaren bileasu kuin 80-luvun television testikuvasta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota muun muuassa How We Do (Party) -kappaleellaan. Britannian Rihannaksi tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Kurvikkaan kaunottaren yksityiselämää seurataankin tiiviisti mediassa.

Äskettäin Rita Ora kertoi pelkäävänsä kuollakseen vessanpönttöjä, koska ei tiedä mitä sieltä voi nousta. Nyt hänet on kuvattu saapumassa lontoolaiselle Ivy Clubille näyttävässä asussa. Popparin paita toi nimittäin mieleen takavuosina televisiossa nähdyn testikuvan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Rita Ora julkaisee debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muuassa Draken, Kanye Westin ja will.i.am:in kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.