Sylvester Stallonen murhenäytelmä jatkuu – menetti jälleen läheisensä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on parhaillaan murtunut mies, sillä hän menetti äskettäin 36-vuotiaan poikansa, Sage Stallonen. Supertähti yllättyi poikansa äkillisestä poismenosta.

Nyt Stallonen suruvaiheen kerrotaan saaneen jatkoa, sillä hänen siskopuolensa Toni-Ann Filiti menehtyi sunnuntaina keuhkosyöpään. Pitkään jatkunut taistelu sairautta vastaan päättyi naisen kotona, jossa hänestä huolehti toimintatähden äiti Jackie Stallone. Filiti oli aiemmin sairaalassa hoidettavana, mutta palasi kotiin hetkensä lähestyessä.

– Kuolema oli odotettu. Hän halusi kuolla kotonaan läheistensä luona, jotta voisi viettää viimeiset hetkensä perheensä kanssa, kertoo lähde Radar Online -lehdelle.

Sureva Sylvester Stallone kommentoi vasta äskettäin poikansakin kuolemaa, ja kertoi perheen kärsivän tilanteesta. Mies toivoi ajan parantavan Sagen menettämisestä tulleet haavat. Toimintakarpaasin mukaan tärkeintä on jatkaa elämää ja hyväksyä sen realiteetit.

Sylvester Stallone esiintyi yhdessä poikansa Sagen kanssa valkokankaalla vuonna 1990 Rocky V ja vuonna 1996 Daylight – Paniikki tunnelissa -elokuvissa. Sagen äiti on Stallonen entinen vaimo Sasha Czack. Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Näistä liitoista Sagea jäävät kaipaamaan Seargeoh-veli ja Sistine, Sophia ja Scarlet -siskopuolet.