Jennifer Nicole Leen rantaleikit eivät jättäneet kylmäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Trendi on siis kasvamaan päin, ja sen huomaa nykyisin myös paparazzikuvista.

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut maailman seuratuimmaksi fitness-tähdeksi. Nyt kyseinen neitokainen on kuvattu paljastavissa bikineissä Miamin rannalla. Kaunottaren niukka asustus on omiaan tuomaan esille hänen treenatun vartalonsa. Jennifer nappasi märkiin vesileikkeihinsä amerikkalaisen jalkapallon, joka innostikin tähden pelitunnelmaan.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.