Idol-voittajan huima laihdutus – tältä näyttää 20 kilon jälkeen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

American Idol -kilpailun kaikkien aikojen nuorin voittaja Jordin Sparks nousi kuuluisuuteen jo 17-vuotiaana. Hieman rehevänä kaunottarena tunnetuksi tullut laulaja sai sittemmin kiinnityksen The Jonas Brothers -yhtyeen kiertueen lämmittelijäksi, jonka jälkeen hän päätti pudottaa painoaan.

Nyt 22-vuotias laulajatar on esitellyt laihdutuskuurinsa tulosta gaalaillassa New Yorkissa. Valkoiseen minimekkoon pukeutuneen Sparksin vartalo on edelleen kurvikas, mutta neitokaisen liikakiloista ei näy jälkeäkään. Tähden mukaan hän onnistui painonpudotuksessaan terveellisellä ruokavaliolla.

– Yritän syödä salaatteja, omenoita ja hedelmiä. Syön vain terveellisiä välipaloja ja unohdan sipsipussit kaupan hyllyille, Jordin Sparks kertoi Us Weekly -sivustolle.

Jordin Brianna Sparks työskentelee satunnaisesti myös mallina. Arizonassa varttunut poplaulaja osallistui ennen American Idol -ohjelmaa lukuisiin kykyjenetsintäkilpailuihin. American Idol -voiton jälkeen Sparksin ura oli huipussaan, sillä tähti julkaisi muun muuassa poppari Chris Brownin kanssa hitiksi nousseen No Air -kappaleen. Nuori laulaja on vahvasti uskovainen ja on kertonut säästävänsä neitsyyttään avioliittoon.