Justin Bieberille rohkea kysymys – kysyjälle tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Laulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka lähettelevät Bieberille päivittäin muun muuassa kosintapyyntöjä. Kadulla kävellessään teinitähti joutuu samantien fanaattisten fanien piirittämäksi.

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa nähdään, kuinka eräs utelias naisihailija esittää Justin Bieberille härskin kysymyksen. Marlene McHammel -niminen tyttö kysyy idoliltaan, pitääkö hän enemmän takamuksista vai rinnoista.

Teinitähti näyttää hämmentyneeltä faninsa kysymyksen jälkeen. Marlene McHammel huomasi Bieberin reaktion ja pyysi anteeksi, jos hän loukkasi poplaulajaa. Utelias ihailija ehti saada jo muilta faneilta tappouhkauksia Bieberin ahdistelusta, kunnes tyttö sai ikuistettua videolle idolinsa kommentin.

– Tykkään molemmista. En loukkaantunut tuosta kysymyksestä. Älkää lähettäkö hänelle tappouhkauksia, Justin Bieber sanoo nettivideolla.

Justin Bieber työskentelee parhaillaan Believe-maailmankiertueensa parissa. Teinitähden suomalaiset fanit saivat kuulla äskettäin ilouutisen, kun Bieberin kiertueen uutisoitiin saapuvan Helsingin Hartwall-areenalle 24. huhtikuuta. Konserttiin myytiin yli 300 euron arvoisia VIP-lippupaketteja, joilla pääsee muun muuassa yhteiskuvaan supertähden kanssa.