Näin deittailet myös selvinpäin – kuumat vinkit julki

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Treffikulttuuri on vapautunut kotimaassakin paljon viime vuosina. Moniin deitteihin saattaa liittyä nykyään alkoholin käyttöä, mikä ei ole välttämättä kaikkien sinkkujen mieleen.

Nyt Glamour-lehti onkin listannut parhaat tavat nauttia treffeistä ilman kuningas alkoholia. Peli-illat ovat julkaisun mukaan eräs hyvä tapa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen selvinpäin. Lautapelit, kuten Scrabble tai Afrikan tähti, voivat tarjota monelle ujommallekin deittailijalle väylän jutustelun luomiseen.

Urheilullisemmalle ihmiselle erilaisten lajien kokeileminen on erinomainen väylä onnistuneeseen treffi-iltaan. Tennis on laji, jossa voi pitää hauskaa aloittelijatasolta asti. Keilaaminen kutkuttaa leikkimielisesti deittikumppanusten kilpailuviettiä, ja se voi johtaa huomaamatta myös tutustumiseen.

Monet henkilöt hakevat karaoke-illanviettoon vahvistusta juomapuolelta, mutta näin ei asian tarvitse olla. Laulamaan voi lähteä hyvännäköisen komistuksen kanssa myös raittiin raikkaana. Tuolloin ilta voi päättyä lemmekkääseen duettoon, josta muistaakin jotain seuraavana aamuna.

Ulkoilu eri muodoissaan on myös reipas tapa tehdä tuttavuutta ihastuksen kanssa. Kauniina päivänä piknik-kori puistossa ja kaupunkikierros voi tarjota tunnelmallisia yhteisiä hetkiä. Retki paikallisen nähtävyyden luo tai herkulliseen suklaakauppaan voi jättää treffeistä mukavan jälkimaun, jolloin tapaaminen ei jää yhteen kertaan.