Poikabändin mainoslehtinen pelasti fanin hengen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen Westlife tunnetaan eräänä 2000-luvun menestyksekkäimmistä poikabändeistä. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 45 miljoonaa levyä. Keväällä Westlife kiersi maailmaa Farewell-kiertueellaan, jonka jälkeen bändi lopetti musiikillisen uransa.

Westside auttoi 15-vuotiasta fania viime keväänä yllättävällä tavalla. Iso-Britannian Norwichissä asuva ja anonyyminä pysyttelevä tyttö oli tulossa ystävänsä kanssa kotiin poikabändin keikalta 22. toukokuuta, kun hänen kimppuun hyökkäsi heroiinin vaikutuksen alaisena ollut Stephen William. Mies sohi häntä keittiöveitsellä, mutta tyttö onnistui torjumaan pahimmat iskut suojaamalla itseään Westlifen konsertin ohjelmavihkosella.

Hyökkääjä vei tytön laukun, joka sisälsi vain pullon colaa ja meikkejä. Haavoittunut tyttö toimitettiin sairaalaan, ja hänen tunnistama Williams pidätettiin myöhemmin. Miehen puolustusasianajaja kertoi hänen kärsivän kuntoa heikentävästä ja suurta kipua aiheuttavasta sairaudesta johon hän hakee helpostusta kiellettyjen huumeiden avulla.

Westlife-poikabändi perustettiin vuonna 1998. Yhtyeeseen kuuluvat Shane Filan, Mark Feehily, Kian Egan, Nicky Byrne ja Brian McFadden. McFadden oli osa yhtyettä vuoteen 2004 asti, jolloin lähti soolouralle. Poikabändin kuuluisimpiin hitteihin lukeutuvat Uptown Girl, Flying Without Wings, Fool Again ja When You’re Looking Like That. Bändin menestyksen takana on musiikkimoguli Simon Cowell, joka antoi yhtyeelle ensimmäisen levytyssopimuksen.