Julkkisparille onnellinen vahinko: ”Valtava elämänmuutos”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli alunperin tunnetuksi entisen miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber sai mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin ja poseerasi usein esimerkiksi bikineissä viihdelehtien sivuilla.

Nykyisin Amber Rose seurustelee räppäri Wiz Khalifan kanssa ja pariskunta kihlautui aiemmin tänä vuonna. Nyt rakastavaisten kerrotaan odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan. Lähteen mukaan 28-vuotias Rose ja 24-vuotias Khalifa eivät suunnitelleet perheenlisäystä, sillä lapsi sai alkunsa täysin odottamatta.

– Amber tuli täysin odottamatta raskaaksi, mutta he ovat onnellisia uutisesta. Amber on jo tehnyt valtavia elämänmuutoksia, kuten lopettanut tupakan polton, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Kihlaparin on aiemmin huhuttu menevän naimisiin talven aikana, mutta vauvauutinen on saanut heidät aikaistamaan hääpäiväänsä. Pariskunnan uskotaankin avioituvan jo lokakuussa. Amber Rosen laskettu aika on tammikuussa.

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta todellisuudessa Amber oli jo vaihtanut kumppaninsa Wiz Khalifaan. Khalifa on mukana kihlattunsa esikoissinglellä Fame.