BB-Milla paljasti: Olen tuotannon näyttelijä!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -kausi on käynnistynyt värikkäästi, kun talossa on heti ensimmäisten päivien aikana nähty monenlaisia kommelluksia ja yhteenottoja. Tänään ensimmäinen asukas poistettiin jo talosta. Käänne tuli asukkaille yllätyksenä.

Milla keräsi kaikki asukkaat sisälle ja paljasti totuuden.

– On ollut mukava tutustua teihin kaikkiin. Mä en ole oikea asukas. Mä oon tuotannon taloon valitsema näyttelijä ja nyt mä jätän teidät tänne taloon ja lähden pois. Mä oon suorittanut viikon ajan erilaisia salatehtäviä, Milla kertoi.

– Nyt mä haluan vielä halata kaikkia ennen kuin lähden pois. Sen verran sanon, että saatan törmätä teihin jatkossakin. Mä kattelen teidän bileitä sit telkkarista.

– Me arvattiin! Ilmankos sä oot käynyt tuolla päiväkirjahuoneessa koko ajan, asukkaat hihkuivat.