BB-Tomi heräsi karu yllätys pepussaan

Big Brother · Stara.fi

Helsinkiläinen lähihoitaja BB-Tomi on ollut muutaman päivän ajan kestäneen Big Brother -kauden selvästi puheliain asukas. Vauhdikas nuori mies on onnistunut myös ärsyttämään muita alituisella selityksellään, mutta monet pitävät häntä kuitenkin piristävänä tapauksena.

Eilen Tomi kertoi muille asukkaille hieman nolosta tapauksesta, jossa hän heräsi bileiden jälkeen pienimuotoinen yllätys takapuolessaan. Ensin hän yritti jättää tarinan kertomatta, mutta muut saivat lopulta painostettua ulos tarinan, joka varmasti yllätti monet asukkaat.

– Heräsin ja aloin kokeilla omaa takapuoltani. No, sieltähän löytyi Saksan lippu pyllyyn laitettuna, Tomi paljasti.

Aiemmin tällä viikolla BB-Tomi myönsi asukkaille olevansa biseksuaali ja suudelleensa toisen miehen kanssa.