Uskomaton tapaus: Kadonneeksi ilmoitettu liittyi etsintäpartioon etsimään itseään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisiä ilmoitetaan kadonneeksi nykyään harmittavan usein, eikä kaikkia kadonneita välttämättä löydetä. Joskus elinpiiristään hävinnyt henkilö löytyy kuitenkin onnekkaan sattuman myötä. Nyt Islannissa on sattunut harvinainen tapaus, jossa kadoksissa ollut nainen liittyi omaan etsintäpartioonsa.

Eräs aasialainen nainen ilmoitettiin kadonneeksi islantilaiselta turistikierrokselta. Hän jäi turistibussista pois Eldgjan vulkaanisen kanjonin lähellä, eikä palannut enää linja-autoon takaisin. Etsinnät käynnistettiin viikonlopun aikana, ja moni yllättyikin, kun turistineito liittyi mukaan omaan etsintäpartioonsa.

Nainen olikin itse asiassa ollut koko ajan mukana turistikierroksella. Matkailija vaihtoi vaatteita bussipysäkillä, minkä jälkeen kukaan ei ollut tunnistanut häntä. Tämän vuoksi naista luultiin kadonneeksi, uutisoi Yahoo! News -sivusto.

Hän ei myöskään itse tunnistanut itseään etsityn henkilön kuvauksesta, minkä vuoksi lähti mukaan hakemaan kadonnutta henkilöä. Turistinaista etsi 50 ihmisen partio, jonka lisäksi mukana oli avustamassa helikopteri. Kun nainen tajusi sunnuntaiaamuna olevansa etsitty henkilö, hän ilmoitti poliisille olevansa kunnossa.