Simon Cowell onkin sankari – pelasti yhdeksän ihmistä merihädästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin kasvattaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Kärkkäistä mielipiteistään tunnettu Simon Cowell on osoittanut osaavansa olla tarpeen tullen myös sankari. Cowellin ex-tyttöystävä Sinitta paljasti Twitterissä, että musiikkimoguli pelasti yhdeksän matkustajaa uppoavasta veneestä lomallaan St Tropezin rannikon tuntumasta.

Cowellin laiva vastaanotti hätäkutsun Sliptstream-veneestä, ja sen kuultuaan mies käski kapteenia ohjaamaan laivansa auttamaan uppoavaa paattia. Cowell lähetti apuun pienemmän veneensä heidän ollessa tarpeeksi lähellä uppoavaa alusta, jolloin sen matkustajat pääsivät hänen laivaansa turvaan. Televisiotähti myös auttoi pumppaamaan pois vettä Slipstream-veneestä.

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.