BB-kaunotar paljasti: Suomiräppäri vei neitsyyden

Big Brother · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että Big Brother -talossa parhaillaan asustava kaunotar BB-Leina on tullut tutuksi jo aiemmin muun muassa Lordin ja Mokoman musiikkivideoilta sekä Miss Helsinki -kilpailusta. Nyt hän paljasti asukkaille erään intiimin seikan elämästään.

Leina ei ole jättänyt julkista uraansa pelkkiin mainos- ja musiikkivideoihin sekä Miss Helsinki -kilpailuun, sillä hän on myös lahjakas laulajatar. Erääseen artistiin hänellä on ollut myös ei-niin-ammatillinen suhde. Leina nimittäin paljasti menettäneensä aikoinaan neitsyytensä tunnetulle suomalaiselle hiphop-artistille, jonka kanssa hän myös seurusteli.

– Kyllä me ollaan tosi, tosi hyvissä väleissä, Leina kommentoi nykytilannetta.

– Menetin myös neitsyyteni hänelle, kaunotar paljasti.

Leina ei heti paljastanut kenestä oli kyse, ja muut asukkaat veikkasivat ex-poikaystävää Cheekiksi. Lopulta pienen painostuksen jälkeen Leina paljasti miehen olevan hiphop-tähti Uniikki.