Mikä kaunotar! Angelababy saa miesten jalat veteläksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hong Kongin suurimpiin julkkistähtiin lukeutuva Angelababy Yang on länsimaissa vielä lähes tuntematon neitokainen, mutta kovin pitkään niin ei ole. Hänet on nimittäin tällä viikolla noteerattu näyttävästi länsimaisissakin viihdelehdissä ympäri maailmaa.

Nyt Angelababy on nimittäin kuvattu Italiassa Venetsian elokuvafestivaaleilla Tai Chi O -elokuvansa lehdistötilaisuudessa. Kaunotar sai välittömästi länsimaiset kuvaajat peräänsä.

23-vuotias honkgkongilainen Angelababy Yang, oikealta nimeltään Angela Yeung Wing, on näyttelijätär ja malli, jonka ura sai alkunsa 17-vuotiaana, kun hänet löydettiin mallitoimiston listoille mallikilpailusta. Vuonna 2009 Angelababy sai levytyssopimuksen Japanin suurimmalle levy-yhtiölle. Kaunotar on näytellyt itseään useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa ja levyttänyt kolme singleä. Niistä ensimmäinen julkaistiin vuonna 2010.