BB-Sarah ihmetteli: ”Lavatanssit? V**tu te ootte kyllä vanhoja!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kulunut päivä on vietetty hienoisissa krapulatunnelmissa, kun asukkaat saivat eilen taloon ensimmäiset varsinaiset juhlat. Keittiössä asukkaiden puheet kääntyivät suomalaisten juhlimiseen, ja esiin tuli myös sukupolvien välinen kuilu.

Lavatanssit ovat olleet Suomessa jo parinkymmenen vuoden ajan vääjäämättä kuolevaa kansanperinnettä, mutta talon vanhimmat asukkaat muistavat vielä millaista lavatansseissa aikoinaan oli. BB-Sarah kuunteli naisten muisteloita ihmeissään ja sai lopulta avattua suunsa.

– V**tu te ootte kyllä vanhoja! Lavatanssit? In my ass lavatanssit, Sarah ihmetteli tyrmistyneenä.

– En ole kyllä käynyt ikinä lavatansseissa. siellä ollaan taskumatti taskussa ja ihan kännissä lettu levällään, Markus puolestaan naureskeli mielikuvalleen lavatansseista.

Tämän jälkeen keskustelu jatkui suomalaisesta iskelmämusiikista, ja samalla selvisi, etteivät talon nuorimmat miehet tunnistaneet iskelmäklassikoita kovinkaan hyvin. Esimerkiksi Maiju Suvaksen hitit olivat heille täysin tuntemattomia.