BB-Janitan hellät hetket kaduttavat: ”Miten mä voin selittää mun kihlatulle?”

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -talossa järjestettiin kosteat bileet, joissa erityisesti kihloissa oleva BB-Janita innostui tekemään lähempää tuttavuutta talon miesten kanssa. Taannoinen kihlautuminen ei näyttänyt neitokaista juuri hidastavan.

Kerroimme eilen kuinka Janita ja BB-Tommi viihtyivät hellästi sylikkäin porealtaassa. Janita on kuitenkin tehnyt lähempää tuttavuutta myös toisen miesasukkaan kanssa. Hän ja Jouko innostuivat nimittäin suutelemaan keskenään muiden asukkaiden nähden ja ovat myös nukkuneet yhdessä. Eilen illalla Janita ja Sarah puivat tapahtunutta keittiössä.

– Toivottavasti mulla on vielä mies ulkona, Janita pohti.

– Toivottavasti se ei kaatunut Jokke-papan suudelmiin, Sarah totesi.

– Jos mä olisin ulkomaailmassa, niin mä en menisi ikinä nukkumaan jonkun viereen, niin kuin me nukuttiin eilen Joken kanssa tossa lattialla. Mun mies ei vaan voi tietää millaista on olla täällä. Ulkomaailmassa mä voin mennä koska tahansa hänen luokseen, mutta miten mä täällä voin mennä?! En mitenkään! Janita vaahtosi.

– Miten mä voin selittää mun kihlatulle kaiken tän? Sillä tuskin on sormusta sormessa siinä vaiheessa kun mä meen takas. En halua edes miettiä. Mä haluan ainakin loppuun saakka pitää sormusta sormessa. Kaduttaa, jos mä oon jättänyt asioita tekemättä, kun mä luulen että se odottaa mua siellä.