Charlotte Casiraghi on mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monacon hallitsijaperheen naispuoliset jäsenet ovat tunnettuja kauneudestaan ja miespuoliset taas rajusta juhlimisestaan. Prinsessa Charlotte Casiraghi ei ole kuitenkaan ryvettänyt nimeään kohuotsikoissa.

Nyt Charlotte Casiraghi on kuvattu Venetsian elokuvafestivaaleilla poistumassa Excelsior-hotellista.

Charlotte Casiraghi on yksi kotimaansa tyylikkäimmistä edustajista, ja hän on saanut vahvan jalansijan mallimarkkinoille. Prinsessa Carolinen tytär ja Prinsessa Gracen tyttärentytär Prinsessa Charlotte Casiraghi kiinnitettiin taannoin Guccin mainoskasvoksi. Charlotte on jo pitkään työskennellyt muodin parissa ja ollut lapsesta saakka kiinnostunut alasta.

25-vuotias Prinsessa Charlotte Marie Pomeline Casiraghi on Prinsessa Carolinen toinen lapsi. Hänen titteleitään ovat muun muassa Hannoverin Prinsessa ja Monacon Prinsessa. Charlotte on neljäs Monacon kruununperimysjärjestyksessä. Kaunottaren isoisä on ruhtinas Rainier ja isoäiti Prinsessa Grace.