Hiphop-legenda löydetty kuolleena – supertähdet surevat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu musiikkialan vaikuttaja Chris Lighty on kuollut 44-vuotiaana. Hänet löydettiin menehtyneenä New Yorkin Bronxissa sijaitsevasta asunnostaan eilen. Mies löytyi torstaiaamuna kuolleena kotoaan New Yorkista.

Kuolemaan liittyvät yksityiskohdat ovat osin vielä hämärän peitossa, mutta New York Daily News -lehden poliisilähde kertoo musiikkituottajan mahdollisesti ampuneen itseään päähän. Lightyn sanotaan ottaneen aseensa esille ex-vaimonsa Veronican kanssa käymänsä riidan keskellä. Mies erosi kyseisestä naisesta viime vuonna. Räppäri 50 Cent ei ole vielä kommentoinut sanallakaan pitkäaikaisen managerinsa ja ystävänsä poismenoa.

Hip hop -tuottaja Chris Lighty muistetaan menestyneestä yhteistyöstään lukuisten kuuluisien artistien kanssa, joihin lukeutuvat muun muassa P. Diddy, Ja Rule ja Mariah Carey. Useat tähdet ovat muistelleet edesmennyttä manageria koskettavin viestein. Def Jam -levy-yhtiön perustaja Russell Simmons kuvaili miestä ”upeaksi hip hop -sankariksi, jota tullaan kaipaamaan suuresti”. Poptähti Rihanna kirjoitti myös Twitter-blogiinsa musiikkituottajaa kaipaavan viestin, jossa kertoi rukoilevansa vainajan ja hänen läheistensä puolesta.

– Rakkautta ja rukouksia Chrisin perheelle ja kaikille, joiden elämää hän kosketti. Sanat eivät riitä kuvailemaan surua, jonka tänään koemme, Mariah Carey kirjoitti Twitterissä.