Lady Gagan raju photoshoppaus paljastui – vertaa kuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistautunut uuden ARTPOP-levynsä julkaisuun ja siinä sivussa ehtinyt poseerata muun muuassa lehtikuvissa.

Nyt tuoreimman Vogue-lehden kannessa poseeraava Lady Gaga on joutunut rajun photoshoppauksen uhriksi. Vogue-lehden kuvankäsittelijä on nimittäin hoikentanut näyttävän poptähden vartalon lähes sairaalloisen laihoihin mittoihin. Muokatussa kansikuvassa neitokainen näyttää todella epäluonnolliselta alkuperäiseen otokseen verrattuna.

Twitter-palvelun kuningattareksi kymmenillä miljoonilla seuraajillaan valittu Lady Gaga nähtiin aiemmin tällä viikolla Suomen Hartwall-areenalla kiertueensa merkeissä. Laulajatähti osoitti olevansa yksi maailman kirkkaimmista artisteista upealla show’llaan. Lady Gaga rakastaa fanejaan, ja koskettavaa kommunikointia ihailijoiden kanssa nähtiinkin Suomen keikkojen aikana.