Yllätyskäänne: Tony Scottin kuolema ei ollutkaan itsemurha?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood sai äskettäin jälleen suru-uutisen, kun tieto elokuvaohjaaja Tony Scottin traagisesta kuolemasta saavutti supertähden. Hän hyppäsi Los Angelesissa sijaitsevalta sillalta veteen ja hukkui. Nyt asiassa on tapahtunut yllätyskäänne.

Tony Scott jätti myös jäähyväiskirjeen, jonka sisältöä ei ole kuitenkaan paljastettu julkisuudessa. Myös itsemurhan syy on yhä hämärän peitossa, sillä väitteet syövästä ja masennuksesta on kiistetty. Työtovereidensa mukaan Scott oli lisäksi hyvin innoissaan tulevista projekteistaan. Asia on nyt mutkistunut entisestään, kun kuolinsyyntutkija on kieltäytynyt vahvistamasta, että kyseessä olisi ollut itsemurha.

Viranomaiset ovat ilmoittaneet haluavansa odottaa vielä ruumiinavauksen laboratoriotuloksia ennen kuin ottavat virallisesti kantaa elokuvaohjaajan kuolinsyyhyn. TMZ-julkaisun mukaan jäähyväisviestistä ei selviä itsemurhan syy eikä viesti viittaa myöskään minkäänlaisen terveydellisiin ongelmiin. Nyt julkistetussa kuolintodistuksessa kuolinsyy on vielä merkitty epäselväksi. Poliisitutkinta jatkuu myös edelleen.