Autonromu myytiin ennätyshintaan – Kurt Cobainin piirros kyljessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

27-vuotias grunge-musiikin supertähti Kurt Cobain teki itsemurhan ampumalla huhtikuussa 1994. Smells Like Teen Spirit -hitistään tunnetun Nirvana-yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 65 miljoonaa. Cobainin ja Loven tytär Frances on nykyisin upporikas miljoonaperijä.

Courtney Love ja Frances eivät ole ainoita, jotka ansaitsevat rahaa edesmenneen Kurtin osingoilla. Ebay-verkkohuutokaupassa on nyt myyty noin 20.000 euron hintaan 30 vuotta vanha pakettiautonromu. Auton kyljestä löytyy Nirvana-legenda Kurt Cobainin taiteilema Kiss-yhtyeen jäsenten portretti. Vuosimallia 1972 oleva ”Melvaniksi” ristitty pakettiauto kuului niin ikään legendaariselle Melvins-yhtyeelle, jonka roudarina ja kiertuekuskina Kurt toimi aikoinaan.

Auto ehti saada 61 huutoa Ebayssa. Maksettu hinta on melkoinen 15 vuotta ajamattomana olleesta vanhasta autosta, joka myyjän mukaan kulkee, mutta tarvitsee ainakin uudet renkaat ja jarrujen korjauksen. Summa on kuitenkin vielä kaukana alkuperäisestä hintatavoitteesta, joka oli noin 79.000 euroa.