James Bond -tähti myönsi: ”Maine sekoitti v**usti päätäni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuoreimmissa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Craig on tekemässä Bond-historiaa, sillä hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti. Näyttelijälle nimittäin tarjottiin äskettäin miljoonasopimusta useista tulevista Bond-elokuvista.

44-vuotias miestähti on nyt avautunut uusimmassa haastattelussaan siitä, miten nousu Hollywoodin A-luokan julkkisten joukkoon sekoitti täydellisesti miehen pään. Bond-elokuvia ennen Craig näytteli lähinnä indie-elokuvissa, eikä supersuosioon tottuminen käynyt mieheltä ongelmitta. Hän kertoikin pelästyneensä kuuluisuutta.

– Rehellisyyden nimissä, se sai minut tolaltani. Maine sekoitti v**usti päätäni ja sai minut katsomaan maailmaa erilaisin silmin, kertoi Daniel Craig Esquire-lehdelle.

Vaatimattomaan elämään tottuneelle tähdelle suuret tulot aiheuttivat myös hämmennystä. Craig ei pidä itseään materialistina, joten hän onkin varovainen tehdessään hankintoja ansaitsemillaan rahoilla. Hänen mielestään julkisuuden henkilön on oman mielenterveytensä vuoksi hyvä tuntea itsensä lähtiessään viihdealalle.

James Bond-tähti Daniel Craig on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Aikaisempina vuosina hänet nähtiin elokuvissa The Golden Compass, Infamious, Munich ja Lara Croft: Tomb Raider. Supertähti kuvaa parhaillaan Sam Mendesin ohjaamaa uutta James Bond -elokuvaa Skyfall.