Raskaana olevan Playboy-pupun mies 13 vuodeksi vankilaan?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi seuratuimpia Playmate-kaunottaria. Vuosi sitten Holly erosi miesystävästään Jack Marakatista ja on sittemmin nauttinut sinkkuelämästään.

Nyt 31-vuotiaan julkkiskaunottaren uutisoidaan odottavan ensimmäistä lastaan. Holly Madison saa esikoisensa poikaystävänsä Pasquale Rotellan kanssa. Pariskunnan ilouutisen päälle on kuitenkin laskeutunut synkkä varjo, sillä lapsen isää uhkaa nyt jopa 13 vuoden vankeustuomio.

Promoottorina ja juhlien järjestäjänä työskentelevä Pasquale Rotella joutui poliisien syyniin huhtikuussa, koska häntä syytetään 2,5 miljoonan dollarin kavalluksesta. The Daily -lehden mukaan miehen toimia tutkittiin yli vuoden ajan ennen kuin tapahtumasarja selvisi. Rotellalle ja hänen salaliittolaisilleen on annettu 29 syytettä muun muuassa lahjonnasta, kavalluksesta, petoksesta ja salaliitosta.

Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.