Huikea yhteensattuma: Kaksoset syntyivät samana päivänä kuin kaksoisveljensä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalta kantautuu aina silloin tällöin uskomattomia synnytystarinoita, jotka saavat monet uskomaan ihmeisiin. Nyt erään brittiläisen perheenäidin uutisoidaan kohdanneen uskomattoman yhteensattuman, joka tapahtuu noin yhdelle 30 miljoonasta.

Kim Hefer -nimisen naisen kaksospojat Tristan ja Blake syntyivät 18. heinäkuuta vuonna 2008. Nainen ja hänen Freddie-miehensä eivät olleet uskoa kohtaloaan, kun heidän toiset kaksospoikansa syntyivät samana päivänä neljä vuotta myöhemmin.

Perheenäiti sai nimittäin tuoreimmat jälkeläisensä Tristanin ja Blaken neljävuotissyntymäpäivien kunniaksi. Kim Hefer kertoi olleensä täysin shokissa, kun hän tajusi kaksosvauvojensa syntyneen samana päivänä kuin hänen esikoisensa. ”Ihmevauvojen” nimeksi kastettiin Devon ja Logan.

– Olimme täysin shokissa. Emme voineet uskoa sitä todeksi. Taloudessamme tulee olemaan tästä lähtien hulluja syntymäpäiväjuhlia! 29-vuotias perheenäiti kertoi The Sun -lehdelle.

Vauvajärjestön edustajan mukaan he eivät ole koskaan kuulleet samanlaisesta tapauksesta. He pitävätkin lasten syntymiä uskomattomina. William Hill -vedonlyöntisivuston edustajan Rubert Adamsin mukaan nainen olisi nyt miljonääri, jos hän olisi lyönyt aikoinaan vetoa lastensa syntymäajoista.