Povipommi Katie Price haluaa olympialaisiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

Nyt julkkispovipommi on kertonut uusimmasta kiinnostuksen kohteestaan. Uhkea neitokainen tähtää nimittäin menestykseen ammattiurheilijana. Katie Price on käyttänyt viime aikoina tuhansia puntia hevosiin, koska haluaa kilpailla tulevissa olympialaisissa ratsastuksessa.

– Olen hankkinut kaksi uutta hevosta ja aion aloittaa kilpailemisen. Keskityn täysin hevosiini. Ne ovat koko maailmani, ja haluaisin kilpailla olympialaisissa, kertoo Katie Price Female First -sivustolle.

Tähdeltä ei itseluottamusta puutu, sillä hän uskoo vakaasti omiin mahdollisuuksiinsa. Kaunotar vaikuttui Britannian ratsastusjoukkueen menestyksestä Lontoon kilpailuissa niin paljon, että haluaa itsekin mukaan tiimiin. Kunnianhimoinen Price tähtää seuraaviin, vuonna 2016 pidettäviin olympialaisiin, jotka järjestetään Rio de Janeirossa.

Äskettäin Pricen kerrottiin kihlautuneen poikaystävänsä kanssa. Price ja Penna ovat ehtineet lyhyen suhteensa aikana jo eroamaankin. Jos avioliitto toteutuu, olisi se jo Pricen kolmas avioliitto seitsemän vuoden sisään. 33-vuotias Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista viime vuoden lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Pennan huhuttiin kosineen Pricea jo viime jouluna pariskunnan välirikon aikana, mutta vahvistusta parin kihlaukselle ei kuitenkaan tuolloin annettu.