Huh, Britneyn bikinivartalo paranee päivä päivältä – näin seksikäs on nyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spearsin kerrotaan olevan parhaillaan kuntokuurilla, jotta hän on timmissä kunnossa televisio-ohjelmaa varten.

Nyt 30-vuotias Britney Spears julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa luonnonkauniina ilman meikkiä. Supertähden kuntokuuri näyttää tuottaneen tulosta, sillä hänen vartalonsa on hyvin timmissä kunnossa. Spears rehevöityi muutama vuosi sitten hermoromahduksensa myötä, mutta nykyisin hänen liikakilonsa ovat historiaa.

– Hauskanpitoa auringossa… En halua kesän loppuvan! Britney Spears kirjoitti kuvatekstissä.

Kuva: Twitter

Britney Spears sai taannoin kuulla rajuja haukkuja ulkonäöstään, kun hän oli Femme Fatale -maailmankiertueellaan. Ihmiset arvostelivat muun muuassa laulajakaunottaren pyöristynyttä vartaloa ja hänen huonoa kuntoaan. Sittemmin neitokainen otti itseään niskasta kiinni ja rehki kuntosalilla hoikentuakseen.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.