Kimin julkkisuralle paha takaisku – Hollywood tyrmäsi haaveet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Kim Kardashian on noussut viime vuosien aikana miljoonien miesten päiväunien kohteeksi muun muuassa muodokkaalla vartalollaan ja kotipornovideollaan. Neitokainen tienaa kymmeniä miljoonia vuodessa bisneksillään.

Nyt Kim Kardashian on kertonut haaveilevansa arvostetusta tähdestä Hollywoodin maineikkaalla Walk of Fame -katuosuudella. Kaunotar haluaa nimittäin olla ensimmäinen realitytähti, joka saa tähtilaatan maailman tunnetuimmalle kadulle. Kimillä on kuitenkin vielä pitkä matka edessään, jos hän haluaa toteuttaa haaveensa. Realitytähti kertoi haaveestaan V-lehden haastattelussa.

Julkkislaattoja katuun valitsevan Chamber of Commerce -järjestön edustajan mukaan Kim Kardashian ei nimittäin täytä heidän kriiteereitään. Edustaja kertoi, että Walk of Fame -tähden saa yleensä henkilö, joka on kerännyt urallaan lukuisia arvostettuja palkintoja kuten Oscareita ja Emmyjä. Lisäksi tähtilaatan saavat julkkikset ovat tehneet uraa näyttelemisen ja elokuvien parissa yli viiden vuoden ajan.

Rikkaat Kardashianit –hittisarjaa tähdittävä Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen erosi taannoin koripalloilija Kris Humphriesista vain 72 päivää kestäneen avioliiton jälkeen. Entinen pariskunta on nykyään riidoissa, koska Kris Humphries on väittänyt televisiossa seuratun suhteen olleen ”täysin suunniteltu”. Kim Kardashian alkoi seurustelemaan muutama kuukausi sitten räppäri Kanye Westin kanssa.