Norsut valtaavat BB-talon – Leina mokasi heti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa annettiin juuri tuotantokauden ensimmäinen viikkotehtävä. Sen nimi on Norsut posliinikaupassa. Tehtävän suorittamiseen osallistuvat ainoastaan talon naiset, sillä miehet on vapautettu tehtävästä.

– Viikkotehtävän aikana osa teistä pukeutuu norsupukuihin. Talossa on hyllyköitä, joilla olevia esineitä ei saa pudottaa edes norsujen pillastuessa. Talon miesasukkaat eivät osallistu norsuna tallusteluun. Heidät on vapautettu norsuna olemisen ikeestä, Tea luki ohjeistusta.

– Mikäli miesasukas pudottaa esineen, hän saa nostaa sen paikalleen. Miesasukkaat tuovat norsujen, eli naisten, pudottamat esineet päiväkirjahuoneeseen. Norsut saavat ryömiä ulos nahkoistaan luonnollisten tarpeiden suorittamisen ajaksi. Tehdävän onnistumisen ratkaisee pudotettujen esineiden määrä.

Ensimmäisenä norsuiksi pukeutuvat Janita, Katariina, Teija ja Jonna I. Heille toimitettiin suurikokoiset norsuasut varastohuoneeseen, mutta asukkaat tekivät ensimmäisen mokan jo ennen kuin norsupuvut olivat edes puettuna. Leina nimittäin törmäili heti ja pudotti hyllyltä kaksi esinettä.

– Sori. Mä unohdin tän heti, Leina totesi.