Uskomaton tapaus videolle – valtava laiva ajoi maihin täyttä vauhtia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1997 ensi-iltansa saaneen Speed 2 – Vaara iskee vesillä -elokuvan jatko-osassa nähtiin kohtaus, jossa käsistä lähtenyt matkustajalaiva ajoi maihin täydellä vauhdilla. Tapaus oli silkkaa fiktiota, mutta nyt samanlainen tilanne on tapahtunut myös tosielämässä.

Kuva: YouTube

Pieniä kolhuja laivojen laiturikosketuksista tulee usein, mutta nyt kyseessä on huomattavan raju tilanne. Työntekijä kuvaa kännykällään laivoja ja työmiehiä, kunnes kuvaan tulee täydellä vauhdilla laituriin ajava rahtialus. Laiva ei pysähdy ennen rantaa, vaan karauttaa valtavalla massalla laituriin. Oli kyseessä tarkoituksellinen tilanne tai ei, on video joka tapauksessa erityisen näyttävää katsottavaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube