Brittinäyttelijän voimat pettivät – menehtyi nukkuessaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailma järkyttyi eilen, kun muun muuassa Vihreä maili -elokuvasta tunnettu näyttelijä Michael Clarke Duncan menehtyi 54-vuotiaana. Nyt myös eräs toinen viihdemaailman henkilö on poistunut keskuudestamme.

Brittinäyttelijä Max Bygraves nimittäin menehtyi 31. elokuuta Australian Queenslandissä. Kahden vuoden ajan Alzheimerin taudista kärsinyt veteraanitähti nukkui pois tyttärensä kotona, joka sijaitsee Hope Islandilla. Televisiossa ja elokuvissa esiintynyt Bygraves kuoli 89-vuotiaana, Female First -sivusto uutisoi.

Katolisten vanhempiensa kasvattama Max Bygraves, syntymänimeltään Walter William Bygraves, oli englantilainen koomikko, laulaja ja näyttelijä. Hän on esiintynyt lukuisissa televisiosarjoissa ja komediaohjelmissa. Tähti lopetti koulunkäynnin jo 14 vuoden iässä keskittyäkseen työelämään. Hän muutti aikoinaan William-nimensä Maxiksi, koska hän halusi kunnioittaa koomikko Max Milleriä. Näyttelijää kaipaamaan jäävät fanit, perhe ja hänen kuusi lastaan.