Top Gear saapuu live-esiintymiseen Suomeen – mukana The Stig

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin moottorishow Top Gear Live saapuu juontajiensa Jeremy Clarksonin ja James Mayn sekä mysteerikuljettajan The Stigin johdolla ensimmäistä kertaa Suomeen. Helsingin Messukeskuksessa 23. – 25. marraskuuta järjestettävä areenashow tarjoilee sekä stuntteja että maailman kalleimpien, tehokkaimpien ja älyttömimmin tuunattujen super-autojen esittelyitä.

Top Gear Live perustuu Suomenkin televisiosta tuttuun Top Gear -ohjelmaan. Areenalle muokattu show on myynyt näytöksensä loppuun neljällä mantereella. Yli 1,5 miljoonaa katsojaa ympäri maailman on päässyt todistamaan Top Gear Live -esityksiä, joiden toteuttaminen vaatii 135 rekkaa, kolme laivaa, rahtilentokoneen sekä 94 autoa ja 150 rengassettiä.

Näytöslippujen ohella Top Gearin faneille on tarjolla erikoispasseja, joilla pääsee esimerkiksi backstage-alueille tutustumaan lähemmin tapahtumassa nähtäviin ajoneuvoihin. Top Gear Liveä ei suositella alle 5-vuotiaille ja alle 16-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen huoltajan seurassa.