Adriana Liman rakas perheenjäsen katosi – pyysi faneiltaan apua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan vuonna 2009. Viime aikoina Adriana on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt 31-vuotiaan supermallin perhettä on kohdannut suuri suru, sillä heidän rakas Ivy-lemmikkikoira on kadonnut. Adriana Lima kertoi hauvansa kadonneen kaksi päivää sitten Miamissa. Mallikaunotar pyysi fanejaan auttamaan koiran etsinnöissä, ja kertoi olevansa poissa tolaltaan perheenjäsenensä katoamisesta.

– Ivy-koirani katosi Miamissa kaksi päivää sitten. Ivy merkitsee minulle ja perheelleni niin paljon. Pyydän, ottakaa yhteyttä, jos koirani on näkynyt jossain. Auttakaa minua etsimään rakas koirani… Olen kyynelissä, Adriana Lima kirjoitti Twitterissä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.