Gangnam Style ja kauhuklassikko yhdistettiin – tuloksena hulvaton parodia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korealainen PSY niittää parhaillaan valtavaa menestystä ympäri maailmaa, sillä sen esittämä kappale Gangnam Style on tämän hetken suosituin kappale maailmassa. Biisin musiikkivideo on saanut nopeasti 106 miljoonaa katselukertaa ja siitä on tehty lukemattomia parodioita.

Nyt eräs suosituista parodioista yhdistää jättihitin Stanley Kubrickin The Shining – Hohto -elokuvaan. Klassikkoelokuvan ja hittikappaleen yhdistelmässä PSY-yhtye esittää kappalettaan hississä.

Äskettäin verkossa nähtiin millaisen reaktion alkuperäinen kappale aiheutti korealaisessa festivaaliyleisössä. Kansainväliseksi hitiksi noussut kappale on single PSY-yhtyeen kuudennelta studioalbumilta. Ennen uutta levyä yhtye oli kaksi vuotta tauolla. Katso alkuperäinen musiikkivideo alta.