Hups, tähtinäyttelijä pokasi Leonardo DiCaprion exän

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu miesnäyttelijä Gerard Butler nousi kansainvälisesti tunnetuksi vuonna 2007 elokuvallaan 300. Sittemmin näyttelijä on tähdittänyt lukuisia elokuvia kuten The Ugly Truth, P.S. Rakastan sinua ja Lainkuuliainen kansalainen. Butler on niittänyt menestystä myös seksikkäimpien miesten äänestyksissä.

Nyt 42-vuotias Gerard Butler on tuoreimpien huhujen mukaan löytänyt rakkauden nuoren romanialaismallin kanssa. Tähtinäyttelijä nimittäin seurustelee mallikaunotar Madalina Ghenean kanssa. Pariskunta tapasi taannoin toisensa työtehtävissä erään mainoskampanjan parissa.

– Gerry ei tapaile tällä hetkellä muita naisia, mikä on vakavan suhteen merkki. Hänellä on aina ollut paljon naisia, lähde kertoi New York Daily News -lehdelle.

Gerard Butler on seurustellut aiemmin muun muuassa Cameron Diazin ja Jennifer Anistonin kanssa. Madalina Ghenea taas on viihtynyt aiemmin näyttelijä Leonardo DiCaprion kainalossa. Heidän huhuttiin deittailevan kesällä, sillä pari kuvattiin läheisissä tunnelmissa australialaisessa hotellissa.

Gerard James “Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä. Hän sai myös potkut harjoittelupaikastaan maineikkaassa lakifirmassa rajun alkoholinkäyttönsä takia. Skottinäyttelijä joutui taannoin surffionnettomuuteen Of Men and Mavericks -elokuvansa kuvauksissa.