Himoshoppaajan kaula-aukossa ei paljasta pintaa säästelty – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijä ja kirjailija Isla Fisher on näytellyt lukuisissa elokuvissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa Kuokkavieraat ja Himoshoppaajan salaiset unelmat. Kaunotar on naimisissa koomikko Sacha Baron Cohenin kanssa.

Nyt 36-vuotias Isla Fisher on osallistynyt New Yorkissa Bachelorette-elokuvan ensi-iltajuhliin näyttävässä asussa. Ilman superjulkkis-miestään punaiselle matolle astellut kaunotar kiinnitti huomion poikkeuksellisen näyttävällä kaula-aukollaan.

Isla Fisher tapasi Borat-hahmostaan tunnetun aviomiehensä eräissä juhlissa. He ovat tunnetusti hyvin tarkkoja yksityisestä elämästään. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, neljävuotias Olive ja vuoden ikäinen Elula Lottie Miriam. Toisen tyttären nimi ja sukupuoli säilyi medialta salassa liki puolenvuoden ajan.