Eros Ramazzottin seksikäs tyttöystävä käänsi katseet – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen laulajatähti Eros Ramazzotti on ollut jo vuosikymmenien ajan naistenmiehen maineessa ja samalla luonnollisesti myös miljoonien naisten päiväunien kohde. Nyt hänen nykyisestä tyttöystävästään on tullut kansainvälisesti seurattu bikinikaunotar.

Tyttöystävä Marica Pellegrinelli on nyt kuvattu keikistelemässä Venetsian elokuvafestivaalien Jaeger Le Coultre Partyn punaisella matolla. Kuvankaunis neitokainen oli ansaitusti yksi illan kuvatuimmista julkkiksista.

Italialainen Marica Pellegrinelli on Bergamossa syntynyt mallikaunotar, joka opiskeli taiteita Milanon yliopistossa ja harrastaa näyttelemistä. Hän on lisäksi poseerannut useiden yritysten mainoskasvona lehtien sivuilla ja televisiossa. Pellegrinelli on myös näyttelijä, sillä hänet on nähty useissa italialaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2011 Pellegrinelli tähditti Lavazzan televisiomainosta.