Paris Hiltonin kahden päivän palkka: Miljoona dollaria!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla. Neitokaisen uutisoitiin aiemmin tässä kuussa antaneen sairaalle fanilleen 4.200 euroa hoitomaksuihin.

Nyt Paris Hilton on jälleen pursottanut tilipussiaan, sillä hänen kerrotaan saaneen miljoonan dollarin palkan kahden päivän työstä. Neitokainen nähdään pian korealaisen poptähden Kim Jang Hoon 3D-musiikkivideolla vähissä vaatteissa.

Musiikkivideota kuvattiin Malibussa kahden päivän ajan. Kim Jang Hoon edustajan mukaan he harkitsivat useita julkkiskaunottaria rooliin, mutta päätyivät Paris Hiltoniin. Ehdolla olivat muun muuassa Jessica Alba ja Scarlett Johansson. He tekivät ennen valintaa tutkimuksen Koreassa siitä, kuka kolmesta naisesta on tunnetuin.

– Tutkimustulokset osoittivat, että Paris Hilton on ehdokkaista tunnetuin, joten valitsimme hänet, artistin edustaja kertoi X17-sivustolle.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.