Robbie Williams UFO-pakkomielteestään: ”Sain pienen hermoromahduksen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hittibändi Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Viime aikoina laulajatähti on ollut otsikoissa lähinnä perheuutistensa ja bänditoveriensa merkeissä.

Nyt Robbie Williams kertoi, että hän oli muutama vuosi sitten koukussa yliluonnollisten ja paranormaalien ilmiöiden tutkimiseen. UFO-havaintojakin omien sanojensa mukaan tehnyt poplaulaja päätti lopettaa harrastuksensa, koska se vaikutti negatiivisesti hänen uraansa ja julkisuuskuvaansa.

Tähden mukaan hän innostui avaruusolioista, koska hän halusi elämäänsä jotain muutakin kuin musiikkia. Teini-ikäisestä asti musiikkia tehnyt Robbie Williams lihoi rutkasti UFO-vaiheensa aikana, sillä hän vain tuijotti kotonaan avaruusolioista tehtyjä dokumentteja.

– Sain pienen hermoromahduksen ja etsin elämääni jotain uutta. Huomasin kuitenkin pian, että UFOjen tutkiminen teki minusta oudon ja lihavan.

Mies onnistui irtautumaan pakkomielteestään muodin avulla. Hän nimittäin siirsi katseensa tähtitaivaalta Farrell-vaatemallistoonsa. Williamsin mukaan vaatemalliston perustaminen sai hänen ajatuksensa pois avaruusolioista.

Robbie Williams ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Aviopari saa pian ensimmäisen yhteisen lapsensa.