BB-valehäädetyt tekivät yllättävän paluun – karu totuus selvisi asukkaille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta sunnuntaina valehäädetyt kolme asukasta tekivät hetki sitten näyttävän paluun takaisin muiden asukkaiden pariin. Yllätys oli täydellinen, kun kolmikko asteli yllättäen sisään. Dramaattisuutta lisäsi talon äänentoistosta kuultu jämerä-ääninen kuulutus.

– Iida, Johanna ja Sarah ovat olleet valehäädettyinä koko viikon. Ette ole saaneet nimetä heitä, koska he ovat olleet valehäädettyinä. Nyt he ovat täysivaltaisia asukkaita. He antavat neljä ääntä sille, jonka haluavat eniten ulos talosta, Isoveli kuulutti.

BB-Iida antoi neljä pistettä Leinalle ja kaksi pistettä Katarinalle. BB-Sarah antoi neljä pistettä Janitalle, koska tunsi itsensä selkäänpuukotetuksi. Kaksi pistettä Sarah antoi Teijalle, koska nainen oli kertonut häiriintyneensä Sarahin vaatteidenvaihdosta ja keskipisteenä olemisesta. ”Mitäs v**tua mä sille voin” Sarah totesi. BB-Johanna antoi neljä pistettä Jonna A:lle ja kaksi pistettä Jonna I:lle.