BB-yllätys: Miehet TAAS turvassa häätämiseltä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaille kerrottiin juuri kuluvan viikon nimeämisistä. Ensi sunnuntain häätöä varten asukkaat joutuvat tälläkin viikolla kertomaan nimeämispisteensä julkisesti kaikkien kuullen. Eräs yksityiskohta ilmoituksessa aiheutti kuitenkin ihmetystä.

BB-talon miesasukkaat ovat saaneet olla koko alkaneen tuotantokauden ajan naisten palveltavana, ja he olivat viime viikon valehäädössä kuivilla myös häätämiseltä, koska talosta häädettiin kolme naisasukasta. Sama meno jatkuu tälläkin viikolla, kun miehet ovat turvassa häätämiseltä.

– Ette voi nimeä talon miesasukkaita, BB-Katarina luki asukkaiden saamaa ohjeistusta.

Ilmoituksen jälkeen asukkaat ryhtyivät pohtimaan Big Brotherin motiivia saada julkisella nimeämisellä asukkaat kääntymään toisiaan vastaan. Asukkaat eivät kuitenkaan vielä tiedä, että valehäädetyt Iida, Johanna ja Sarah ovat yhä mukana kisassa ja heillä jokaisella on tuplamäärä ääniä nimeämisissä.