Britney Spearsilla vakava ongelma: ”Jatkuvasti paniikkikohtauksia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spearsin kerrotaan olevan parhaillaan kuntokuurilla, jotta hän on timmissä kunnossa televisio-ohjelmaa varten.

Nyt Britney Spears paljasti, ettei X Factor -tuotantokauden ensimmäisen jakson kuvaaminen ollut helppo kokemus. Poptähti nimittäin kärsi ennen kuvausten alkua rajuista paniikkikohtauksista, joita tuli ”toinen toisensa perään”. Laulajan mukaan hän oli todella hermostunut tuomarointipestinsä alkamisesta.

– Olin todella hermostunut. Sain jatkuvasti paniikkikohtauksia, 30-vuotias Britney Spears kertoi Elle-lehdelle.

Ohjelman luoja ja tuomari Simon Cowell kertoi olevansa tyytyväinen Britney Spearsin työpanokseen. Viihdemoguli muun muuassa kehui, kuinka paljon neitokainen on kehittynyt tuomarina. Lisäksi hän uskoo, että ohjelma tulee tekemään hyvää Britneylle.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.