Hääjuhla sai rajun käänteen – lahjavarasta jahdattiin kuin toimintaelokuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Avioparit saavat vierailtaan häälahjoja vihkimisseremonian jälkeisissä juhlameiningeissä. Juhlapaikassa on yleensä pöytä, johon vieraat asettavat lahjansa. Kodin elektroniikkaa ja lahjakortteja pursuavat lahjapöydät ovat etenkin kleptomaanien mieleen.

Nyt erään amerikkalaisen pariskunnan hääjuhlan uutisoidaan saaneen ikävän käänteen. Larry ja Joanna Williamson juhlistivat viikonloppuna häitään ystäviensä kanssa West Sayville Country Clubilla New Jerseyssä. Vieraiden antamat häälahjat oli asetettu kaikkien nähtäville lahjapöydälle.

Kuva: Splash

Omar Santiago -niminen häävieras tutkisteli juhlien aikana lahjapöydän arvokkaita antimia. Teinipojan käytös aiheutti epäileviä katseita, kun 18-vuotias Santiago nähtiin kävelemässä juhlapaikassa laatikollinen kirjekuoria kädessään. Poika huomasi muiden vieraiden epäilevät katseet ja juoksi nopeasti wc-tiloihin.

Sen jälkeen Omar Santiago tunki rahaa ja lahjakortteja sisältävät kirjekuoret vaatteidensa sisään ja lähti juoksemaan kohti hääpaikan ulko-ovia. Klubin vartija, häävieraat ja aviopari päätyivät jahtaamaan varasta kesken juhlien. Teinipoika saatiin ylivoiman avulla helposti kiinni. The Daily Mail -sivuston mukaan Suffolk Countyn poliisit kuljettivat hänet poliisivankilaan varkaudesta epäiltynä.