Mitä ihmettä? Kristinin raskauskilot katosivat kuukaudessa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Cavallari kiinnitettiin aikoinaan Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Nyt 25-vuotias Kristin Cavallari on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän poseeraa ystäviensä kanssa minimekoissa. Neitokainen näyttää karistaneen raskauskilonsa, sillä hänen vartalonsa on hoikassa kunnossa. Näyttelijä synnytti Camden Jack Cutler -esikoispoikansa neljä viikkoa sitten.

– Tyttöjen ilta! Kristin Cavallari kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Kristin Cavallarin suhde Chicago Bears -tähtipelaajan Jay Cutlerin kanssa ei ole sujunut ilman alamäkiä. Mies nimittäin jätti taannoin rakkaansa vain viikkoja ennen suunniteltuja häitä. Sittemmin realitykaunotar antoi poikaystävälleen uuden mahdollisuuden ja nykyään he ovat umpirakastuneita.

Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.