Pippa Middleton oli heittää lipat kuvaajien edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Viime vuoden lopulla Pippan erosi poikaystävästään Alex Loudonista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen.

Nyt Pippa on päätynyt hieman noloon kuvasarjaan vieraillessaan New Yorkissa. Hän nimittäin hämmentyi kuvaajista niin, että kompastui heidän edessään ja menetti hetkeksi tasapainonsa. Katastrofia tilanteesta ei kuitenkaan tullut, sillä Pippa sai nopeasti tasapainonsa takaisin.

Pippa Middleton vei ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti pepustaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa. Taannoin eräs nainen jopa meni kauneusleikkaukseen näyttääkseen Pippalta.