PSY teki historiaa: Gangnam Style listaykköseksi myös Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korealainen PSY niittää parhaillaan valtavaa menestystä ympäri maailmaa, sillä sen esittämä kappale Gangnam Style on tämän hetken suosituin kappale maailmassa. Biisin musiikkivideo on saanut nopeasti 115 miljoonaa katselukertaa ja siitä on tehty lukemattomia parodioita.

Nyt kappale on noussut viimein myös Suomen iTunes-myyntilistan ykköseksi, ja kyseessä on todennäköisesti historian ensimmäinen korealainen kappale minkään suomalaisen listan ykkössijalla. Kakkosena listalla on Suomeenkin myöhemmin saapuva FUN. ja kolmantena Far East Movement.

Äskettäin verkossa nähtiin millaisen reaktion alkuperäinen kappale aiheutti korealaisessa festivaaliyleisössä. Kansainväliseksi hitiksi noussut kappale on single PSY-yhtyeen kuudennelta studioalbumilta. Ennen uutta levyä yhtye oli kaksi vuotta tauolla.