BB-Katarina murtui kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin hetki sitten taas suuria tunteita, kun suomenruotsalainen BB-Katarina murtui kyyneliin saatuaan mielestään huonoa kohtelua Annelta. Pienen sananvaihdon jälkeen Katarina suuntasi kyynelee silmissä makuuhuoneeseen.

Janita ja Leina huomasivat itkevän neitokaisen ja menivät lohduttamaan häntä.

– Ei ole mitään hätää. Ihmiset ovat vaan ärsyyntyneitä, kun niiden tupakat vietiin. Voi voi. On se rankkaa, Janita lohdutti halaten.

– Mutta se on aika ilkeä, Anne. Voi olla sellainen suora ja käskevä. Se on tosi ilkeä. Mä en tykkää, että mä oon tehnyt hänelle jotain. Ehkä mä pärjään, Katarina sopersi kyyneleiden lomasta.

– Se tekee mulle ihan samaa. Tuu vaan mun luokse aina kun tulee paha mieli. Aina saa tulla puhumaan, Janita lohdutti.

Pian Katarina palasi muiden asukkaiden luokse ja Teija kysyi häneltä oliko neitokainen itkenyt. Katarina vastasi kysymykseen myöntävästi. Samalla hän tuli rikkoneeksi sääntöjä, koska puhui ilman kovaäänistään. Kuulutuksen myötä Katarina murtui uudelleen itkuun.