Christina Aguilera nauttii kurveistaan: ”Rakastan esitellä rintavakoani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime vuosina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa Christina on ehtinyt myös työstää uutta albumiaan. Levy ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Christina Aguilera oli aiemmin tänä vuonna otsikoissa yritettyään peitellä arpia, joiden uskotaan olevan jälkiä kauneusleikkauksista. Nyt laulajatähti on kertonut Lucky-lehdelle nauttivansa nykyisistä muodoistaan. Tähti on viime vuosina nähty kuvissa kurvikkaampana kuin nuorena, mutta hän ei aio antaa sen häiritä itseään.

– Minusta tuntui vaikeammalta olla liian laiha. Rakastan sitä että minulla on nykyään oikea takapuoli ja totta kai rakastan esitellä rintavakoani, Christina Aguilera vihjasi Lucky-lehdelle.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta kurveistaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.