Russell Crowe meni liian syvälle rooliinsa – ei suostu enää peseytymään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-elokuvien tähti Russell Crowe tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään huippumenestyneen Gladiaattori-elokuvan päätähtenä vuonna 2000. Hän voitti roolistaan myös parhaan miespääosan Oscarin ja lukuisia muita palkintoja.

Nyt näyttelijän kerrotaan menneen liiankin syvälle uuden Noah-elokuvansa roolihahmon sisälle. Mies on luopunut nykyaikaisista mukavuuksista raamatullisen filmauksen hengessä, eikä suostu enää peseytymään tai käyttämään deodoranttia. Crowen edesottamukset ovatkin herättäneet närää elokuvan tuotantotiimissä, koska kuvauspaikalla leijuu nykyään pistävä haju.

– Hän on jättänyt suihkussa käymisen väliin kuten aiemmassa Gladiaattori-elokuvassaankin. Hänen pitää näyttää todella vanhalta mieheltä tässä elokuvassa. Et kuitenkaan halua hengittää, kun hän kulkee ohi. Hän löyhkää! kertoo sisäpiirin lähde National Enquirer -lehdelle.

Ukko Nooaa näyttelevä Russell Crowe on myös lihottanut itsensä tuhdimpaan kuntoon roolia varten. Kuuden kilon painonlisäys ei tuotantotiimin jäsenten mukaan paranna miehen henkilökohtaista hygieniaa. Lähde kertoi tiimin laskevankin päiviä elokuvaprojektin valmistumiseen.

48-vuotias uusiseelantilainen näyttelijä Russell Crowe teki läpimurtonsa vuonna 1997 elokuvassa LA Confidential. Gladiaattori-elokuvan jättimenestys sinetöi tähteyden, ja sen jälkeen komistus on nähty esimerkiksi elokuvissa Kaunis mieli, Cinderella Man ja State of Play. Crowe on naimisissa näyttelijä Danielle Spencerin kanssa ja parilla on kaksi lasta.