Sturm und Drang julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen Sturm und Drang tekee paluun 21. syyskuuta julkaistavalla Graduation Day –albumilla. Levyn ensimmäisen singlen Molly the Murderer on soinut hyvin radioaalloilla.

Yhtyeen kolmannen pitkäsoiton kappaleet ovat aiempaa melodisempia. Kappaleissa kuuluvat yhtyettä alusta saakka inspiroineet kasarivaikutteet. Levyn on tuottanut aiempien albumien tapaan Jimmy Westerlund. Soundimaailma on tunnistettavaa ”Sturmista” tuoreella otteella.

Sturm und Drangin jäsenet olivat vain 15-vuotiaita, kun heidän ensimmäinen hittisinkkunsa Rising Son julkaistiin. Yhtyeen kaksi ensimmäistä levyä Learning to Rock ja Rock ’n Roll Children ovat myyneet platinaa ja kultaa. Bändi on uransa aikana keikkaillut Suomen lisäksi sekä Euroopassa että Japanissa.